Om Yonderful

Om YONDERFUL

MEDARBETARE

Varför Yonderful?

Vår främsta styrka är att vi kombinerar affärsutveckling, projektledning och kommunikation, har kreativa och effektiva verktyg samt att vi har erfarenhet från många olika branscher. Vi är bra på att göra komplex information enkel och pedagogisk samt att skapa dialog med målgrupper oavsett bakgrund.

I det gemensamma varumärket YONDERFUL förverkligar vi vår dröm om att arbeta med projekt som på ett eller annat sätt är långsiktigt hållbara för individer, miljö och/eller samhälle.

Vår historia

Efter att under många år ha arbetat och verkat inom områdena kommunikation, design, innovation och affärsutveckling ville vi samla all kompetens under ett gemensamt paraply. Det var då YONDERFUL tog form.

Vår tro

Vi är övertygade om att det är i dialogen med kunder, medarbetare, och intressenter som utveckling sker och att transparent kommunikation skapar delaktighet och engagemang. Vi tror även att vi kan vara en positiv kraft och en avlastande resurs för många högt belastade organisationer.

Vår mission

YONDERFUL finns till för de företag och organisationer som vill förstå sin omvärld, bygga hållbara kommunikationskoncept och nå ut till sin publik med meningsfull kommunikation. Vi ska bidra med effektiva verktyg och metoder samt vara en drivande, kreativ och långsiktig samarbetspartner.

Våra partners

YONDERFUL trivs tillsammans med andra som delar vår tro och mission och har idag nära samarbete med flertalet företag och organisationer som bidrar till att göra vårt erbjudande ännu bättre.

Samhällsengagemang

YONDERFUL har valt att vara medlemmar i Förbundet Agenda2030 och Företagsvolontärerna eftersom dessa två föreningar bidrag till hållbar utveckling.

Anna Bjerne

PROJECT + CONTENT

Anna har erfarenhet av projektledning från hundratals olika kommunikationsuppdrag. Hon är expert på att skapa kommunikationskoncept, planera marknadsföringsinsatser och genomföra kampanjer och lanseringar. Hennes erfarenhet och kunskaper som kommunikationsstrateg har gjort att många kända varumärken såsom ABB, SANDVIK och IKEA anlitat henne för målgruppsanalyser, lanseringar, kampanjer och varumärkesbyggande PR-aktiviteter. Hennes driv och engagemang har lett till långvariga och nära kundrelationer där varje enskilt projekt har drivits i mål på ett lyckosamt sätt.

Frida Birkelöf

CONTENT + INSIGHT

Frida är utbildad informationsdesigner och är expert på visualisering av komplex information och har stöttat företag och organisationer i över 20 år. Dessutom är Frida utbildad innovationsrådgivare och många års erfarenhet av processdesign och processledning, framför allt som stöd för affärs-, organisations- och innovationsutveckling.

Tomas Hillergren

VIDEO + ANIMATION

Tomas behärskar all typ av illustration och har en mycket god förmåga att anpassa manér utifrån uppdrag/projekt. Tomas anlitas ofta för animationsuppdrag och han har erfarenhet från traditionell skulptur och 3D (digital) grafik. Han har även stor kunskap och erfarenhet inom grafisk design för såväl tryck som webb samt webbutveckling och programmering i WordPress.

Malin Jansson

GRAFISK FORM + PRODUKTION

Malin är en detaljsäker och formstark originalare och formgivare, med 25 års erfarenhet av grafisk produktion.

Anna Berg

SOCIALA MEDIER

Anna har arbetat strategiskt och operativt med varumärken, digitala kanaler och affärsutveckling och har varit verksam i olika branscher och hon har utvecklat många varumärken och bolag i tillväxt.

+46 (0) 707 77 81 37

 info@yonderful.se