Om Yonderful

Om YONDERFUL

GRUNDARE

Vår historia

Efter att under många år ha arbetat och verkat inom områdena marknad, kommunikation, design, innovation och affärsutveckling ville vi samla all kompetens under ett gemensamt paraply. Det var då YONDERFUL tog form.

Vår tro

Vi är övertygade om att det är i dialogen med kunder, medarbetare, och intressenter som utveckling sker och att transparent kommunikation skapar delaktighet och engagemang. Vi tror även att vi kan vara en positiv kraft och en avlastande resurs för många högt belastade organisationer.

Vår mission

YONDERFUL finns till för de företag och organisationer som vill förstå sin omvärld, utveckla sitt erbjudande, bygga hållbara kommunikationskoncept och nå ut till sin publik. Vi ska bidra med effektiva verktyg och metoder samt vara en drivande, kreativ och långsiktig samarbetspartner.

Anna Bjerne

GRUNDARE

Anna har erfarenhet av projektledning från hundratals olika kommunikationsuppdrag. Hon är expert på att skapa kommunikationskoncept, planera marknadsföringsinsatser och genomföra kampanjer och lanseringar. Hennes erfarenhet och kunskaper som kommunikationsstrateg har gjort att många kända varumärken såsom ABB, SANDVIK och IKEA anlitat henne för målgruppsanalyser, lanseringar, kampanjer och varumärkesbyggande PR-aktiviteter. Hennes driv och engagemang har lett till långvariga och nära kundrelationer där varje enskilt projekt har drivits i mål på ett lyckosamt sätt.

Frida Birkelöf

GRUNDARE

Frida har snart 20 års erfarenhet av processdesign och processledning, framför allt som stöd för affärs-, organisations- och innovationsutveckling. I grunden är hon utbildad informationsdesigner och är expert på visualisering av komplex information, och YONDERFUL använder så gott som alltid visualisering som verktyg. Frida har drivit flera bolag under åren och har arbetat på uppdrag och som anställd som processdesigner, processledare och konceptutvecklare inom såväl forskning som näringsliv. Till vardags utövar hon Taekwondo och hon älskar musik.

+46 (0) 707 77 81 37

 info@yonderful.se